Implică-te

Dacă tăcem și ne facem că nu vedem, nu înseamnă că nu se întâmplă nimic rău în jurul nostru. Mai bine acționăm acum, împreună, fiecare după puterile lui, decât să regretăm mai târziu că am stat și am așteptat ca lucrurile să se rezolve singure, sau să se ocupe altcineva de ele.

Cum te poți implica și tu?

Semnează Manifestul și distribuie-l!

Spune că ești de acord cu principiile și valorile noastre, printr-o semnătură și împărtășește aceste idei și cu cei apropiați ! Așa îi ajuți și pe alții să vadă că, în fața valului ură și lipsă de respect față de drepturi și libertăți, există o șansă și oameni care luptă pentru ea.

Donează!

Fondurile pe care le strângem din donații vor fi utilizate pentru campanii de informare și educaționale, precum și pentru proiecte civice. Vom prezenta în mod transparent rapoarte de activitate pe site, pentru a vedea ce am făcut cu banii și cu încrederea voastră !

Acționează!

Drepturile și libertățile fundamentale ne definesc viața mai mult decât meseria, starea civilă, statutul social. Adesea nu le vedem, dar le luăm de-a gata, iar aici este o capcană. Drepturile și libertățile cetățenești nu sunt garantate din oficiu, ci depind de angajamentul fiecăruia dintre noi pentru a le respecta pe ale celorlalți și de a cere respect pentru ale noastre. Acționează împreună cu noi, pentru a da viață drepturilor și libertăților noastre !

Descarcă și folosește!

Folosește vizualurile noastre pe conturile de social media, pe blog sau pe site.